Båtadvokaten

Blogg, artikler og innspill om Båtjuss, båtfolkets virkelighet og båtlivets viderverdigheter.

Søk i artikler


Follow Tangedal on Twitter

XML Feeds

powered by b2evolution free blog software

November 2017
Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
« KNBF-medlemmer -- gratis bistandBruksvilkår »

Om Båtjuss og båtliv

Om bloggen

Disse nettsider inneholder artikler vedrørende kjøp/salg av bruktbåt, formular for kjøpekontrakt og andre dokumenter, samt omtale av aktuelle saker og juridiske problemstillinger som angår båtfolket. Dersom du har spørsmål av juridisk art eller trenger advokatbistand, kan du nå oss pr. e-post post@baatadvokaten.no eller tangedal@judicium.no

Båtadvokaten er fast juridisk rådgiver for Kongelig Norsk Båtforbunds medlemmer og medlemsforeninger.  Alle medlemmer og foreninger har rett til en full times gratis advokatbistand, under vårt fulle advokatansvar.  Les mer her.

Hvis du er så uheldig å ikke ha meldt deg inn i KNBF ennå, er det fortsatt håp.  For saker som gjelder tvister omkring kjøp/salg av båt eller annet med direkte tilknytning til eierskapet og bruken av båten, gir vi fast pris på gjennomgang av saken, analyse av din rettsstilling og råd om hva du bør gjøre.  Mer info her.

I våre hovednettsider www.judicium.no finner du nærmere informasjon om alle våre advokater og vår øvrige virksomhet. Dessuten finner du et vell av informasjon om sentrale regler på flere rettsområder. Vi håper at du finner det du leter etter. Hvis ikke, kan du gjerne tipse oss om hva du kunne ønske deg mer informasjon om - send i så fall mail til post@baatjuss.no

For allehånde spørsmål om båt og båtliv, alle spørsmål av teknisk natur eller bare rent prat om båt generelt, anbefales diskusjonsforumet Baatplassen.no - nordens største båtforum.

Permalink 20.10.10 15:42:43 , by admin E-post , 7241 visninger, Bakgrunn/generelt,