Båtadvokaten

Blogg, artikler og innspill om Båtjuss, båtfolkets virkelighet og båtlivets viderverdigheter.

Søk i artikler


Follow Tangedal on Twitter

XML Feeds

powered by b2evolution free blog software

November 2017
Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
« KontaktinfoSalg gjennom båtmegler - trygt for selger? »

Utredning av båtsaker

Ikke KNBF-medlem?

Medlemmer i KNBF får en time gratis rådgivning dvs. at vi utreder saker, gir råd, har eventuelt dialog med motpart og andre på medlemmets vegne -- mens forbundet betaler oss for bistanden.  De som ikke er medlemmer kan dessverre ikke få det samme tilbudet.

Men vi gir et alternativ, slik at du mot en overkommelig kostnad kan få en pekepinn på hvordan din sak ligger an og et råd om hva du bør gjøre videre.  Produktet du får er en kortfattet og poengtert gjennomgang og vurdering av de relevante fakta og bevis i saken, en forklaring omkring de rettsregler som gjelder og hvordan de kan tenkes å bli anvendt i saken, og en anbefaling om hva du bør gjøre videre.  Mange ganger -- både i saker for KNBF-medlemmer og ellers -- er dette nok til at saken finner en skapelig løsning direkte mellom partene uten at det blir en dyr og traumatisk rettstvist av det.

Hvis forholdene ligger til rette for det, får du også et pristilbud på videre bistand. Hvis vi ikke kan gi et tilbud på fastpris, f. eks. fordi det er for mange usikkerhetsmomenter, gir vi et begrunnet overslag over hva saken etter de opplysninger vi har, kan komme til å koste dersom vår tilråding og anbefalte fremgangsmåte følges.

Vår pris for saksgjennomgang, vurdering og tilråding som nevnt ovenfor, er 3.000 kroner inkl. mva, forskuddsbetalt.  På kjøpet får du medlemskap i KNBF og dermed gratis bistand "neste gang".

Det forutsettes at du selv

  • Skriver en kronologisk redegjørelse til oss for alle relevante fakta i saken
  • Sender oss alle relevante dokumenter, kronologisk ordnet
  • Illustrerer i nødvendig utstrekning med bilder, skisser og annet
  • Fremskaffer eventuell dokumentasjon som mangler eller er nødvendig

Tjenesten er i utgangspunktet 100% nettbasert dvs. all kommunikasjon skjer pr. e-post men vi gjør selvsagt unntak når nødvendig.

For å benytte deg av denne tjenesten sender du mail til tangedal@judicium.no og ber om "utredning" av saken.  Du vil få i retur et "skjema" for den redegjørelse du skal skrive, en forklaring om denne, og litt annen informasjon -- samt faktura.  Så snart vi har mottatt alt materiale og innbetaling, blir arbeidet utført.  Normalt går det ca. en uke fra komplett materiale er mottatt, til fullstendig utredning og tilråding sendes i retur.

 

Permalink 20.10.10 19:45:49 , by admin E-post , 7089 visninger, Bakgrunn/generelt,