Båtadvokaten

Blogg, artikler og innspill om Båtjuss, båtfolkets virkelighet og båtlivets viderverdigheter.

Søk i artikler


Follow Tangedal on Twitter

XML Feeds

powered by b2evolution free blog software

Januar 2018
Man Tirs Ons Tors Fre Lør Søn
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
« Viktig å huske ved byttehandelReklamasjonsfristen må overholdes! »

Båtadvokaten i vinden

Båtadvokaten i vinden

Det er alltid hyggelig å bli gjort til gjenstand for oppmerksomhet i mediene, både på nett og på trykk. Denne måneden har jeg hatt et hyggelig besøk fra Bransjemagasinet. De har skrevet en grei artikkel om mitt syn på det å «komme over terskelen» og kontakte advokat når behovet for juridisk bistand oppstår.

Les hele artikkelen her.

Følg opp:

Omtale i forskjellige media er selvsagt ikke ukjent for Båtadvokaten, selv om slik oppmerksomhet ikke aktivt oppsøkes -- se f.eks. tidligere artikler i Juristkontakt og Båtens Verden.

«Avokatterskelen» har til alle tider vært en problemstilling. På hvilket stadium av en tilstundende konflikt er det «på sin plass» å søke advokathjelp? Skal man virkelig våge å engasjere en advokat til å løse problemet? Ofte kommer det et hensyn i tillegg, som er at man ikke vil eskalere konflikten ved å «skubbe advokaten foran seg» i dialogen med motparten. Svaret på alle tre spørsmål er i grunnen at advokaten vet best, og derfor er det greit å søke råd jo før, jo heller.

Medlemmer av KNBF har en times gratis bistand for å finne ut av slike ting. Er du ikke medlem ennå, kan du likevel få en kvalitetssikret uttalelse om «hvor du står» innenfor en fornuftig kostnadsramme. Se ellers her for kontaktdetaljer.

Permalink 12.11.17 21:51:26 , by admin E-post , 1243 visninger, Eksempler/rariteter, Båtadvokatens arkiv,