Kategori: Linker fra det store utland

Boater Ed

Boater Ed Forums: USA-forum til både glede og nytte, mest det første. more »

De engelske båtbladene

De engelske båtbladene: Her er de beste av de beste samlet -- Motor Boat and Yachting, Motor Boats Monthly, Yachting World m. fl. more »

Djurgårdsvarvet

av admin on Oktober 20th, 2010
in Litt av hvert, Linker fra det store utland

  Djurgårdsvarvet: Om ikke Buehlers båter er spesielle nok så finner du noe for enhver smak hos Djurgårdsvarvet.  Alt fra ubåt til tidligere redningskøyte; og mye rart fra bl. a. Finland. more »

Kongelig norsk Båtforbund (KNBF)

Kongelig Norsk Båtforbund. Med sine snart 30.000 medlemmer og lokalforeninger landet rundt er Båtforbundet den eneste organisasjon som kan ivareta hele båtfolkets interesser.  Det er en selvfølge å være medlem -- bare sammen er vi sterke nok til å bevare… more »

PassageMaker Magazine

Passagemaker: Alt om trawlere, med et eget kunnskapsrikt om enn tregt forum. Et must for alle som har sansen for det sedate trawler-livet og kan hende derfor best passende for de som er forbi den første ungdommen. more »

Sandbarhopper

av admin on Oktober 21st, 2010
in Linker fra det store utland

  Sandbarhopper er nettsidene til charter- og fritidsskipperen Pascal G. i Miami, Florida.  Fra forsiden er det link til web-kamera som viser hans reiser med båt; fra Miami til Nantucket om våren og til bake om høsten er de store høydepunktene. more »

Trendmarine og Sealsdirect

av admin on Oktober 21st, 2010
in Linker fra det store utland

Trendmarine er leverandør til store europeiske båtprodusenter og har reservedeler av allehånde slag til eldre engelske båter.   Sealsdirect har alt man kan ønske seg av pakninger og gummi for nesten alle formål. To "must-have" linker for alle me… more »

Yachtworld

by admin on October 20th, 2010
in Litt av hvert, Linker fra det store utland

Yachtworld.com: Antakelig verdens største markedsplass for bruktbåter.  Utrolig utvalg, alt mellom himel og jord, fra de fleste steder på jord. more »