Kategori: Litt av hvert

Boatsafe Nautical Know-How

by admin on October 21st, 2010
in Litt av hvert

Boatsafe Nautical Know-how: En meget interessant artikkelsamling fokusert på sikkerhet til sjøs.  Artikler om manøvrering, lanterneføring, sikkerhetsprosedyrer og mye annet.  Også en artig lanterne-simulator.  Et vell av tips og triks. more »

Båtens Verden

by admin on October 21st, 2010
in Litt av hvert

Kanskje landets beste båtpublikasjon. Båtens Verden drives av unge spreke båtentusisaster. more »

Båtskolen Poseidon

by admin on October 20th, 2010
in Litt av hvert, Organisasjoner og forum

Baatskolen POSEIDON har drevet med maritime kurs i Stavangerdistriktet siden 1992. Kursene arrangeres i båtforeninger, firma og lag som en lærerik og samlende aktivitet for medlemmer, kolleger og familier. Skolen er kjent for sin høye faglige standard, k… more »

Djurgårdsvarvet

av admin on Oktober 20th, 2010
in Litt av hvert, Linker fra det store utland

  Djurgårdsvarvet: Om ikke Buehlers båter er spesielle nok så finner du noe for enhver smak hos Djurgårdsvarvet.  Alt fra ubåt til tidligere redningskøyte; og mye rart fra bl. a. Finland. more »

Fairline Owners' Club

by admin on October 21st, 2010
in Litt av hvert

  The Fairline Owners Club was founded in 2003. Its sole purpose is to bring together owners or anyone else interested in Fairline boats. Membership is absolutely FREE. We welcome everyone from owners of humble Fairline 19s to luxurious Squadron 74… more »

Fjordferger

by admin on October 20th, 2010
in Litt av hvert

Fjordferger: Tyskeren Wilhelm Langes har laget en formidabel og aldeles utrolig samling av  bilder og specs for omtrent alt som har eksistert av ferger i Norge; tilbake omtrent tilbake til tidenes morgen.  Har du noen gang reist med en ferge, så finner d… more »

George Buehler Yacht Design/Diesel Ducks

by admin on October 20th, 2010
in Litt av hvert

George Buehler Yacht design: For alle som kan trives i saktegående modus. Bl. a. de artige "Diesel Ducks" --  båter som kan bygges i hvilket materiale som helst; fra enkel standard til million-dollar luksus.  Dette er siden for alle som mener at om du se… more »

Kongelig norsk Båtforbund (KNBF)

Kongelig Norsk Båtforbund. Med sine snart 30.000 medlemmer og lokalforeninger landet rundt er Båtforbundet den eneste organisasjon som kan ivareta hele båtfolkets interesser.  Det er en selvfølge å være medlem -- bare sammen er vi sterke nok til å bevare… more »

Skipsregisteret

av admin on Oktober 20th, 2010
in Litt av hvert

Skibsregistrene: Alt om registrering i Norsk Ordinært Skibsregister.  Grei søkefunksjon på kjenningssignal, fartøyets navn og eiers navn more »

Yachtsurvey

by admin on October 20th, 2010
in Litt av hvert

Yachtsurvey.com: En interessant samling artikler skrevet av en erfaren båtsakkyndig (surveyor) i Florida. Det er mye god kunnskap og innsikt samlet på disse sidene. more »

1 2 Next Page >>