Kategori: Organisasjoner og forum

Baatplassen

by admin on October 20th, 2010
in Organisasjoner og forum

Baatplassen.no: Skandinavias største båtforum.  Din hjemmehavn på nettet; med en overflod av kunnskap og uuttømmelig med gode råd og vink om alt tenkelig og utenkelig om har med båt og båtliv å gjøre.  Anbefales på det varmeste men obs! bruk av forumet e… more »

Boater Ed

Boater Ed Forums: USA-forum til både glede og nytte, mest det første. more »

Båtskolen Poseidon

by admin on October 20th, 2010
in Litt av hvert, Organisasjoner og forum

Baatskolen POSEIDON har drevet med maritime kurs i Stavangerdistriktet siden 1992. Kursene arrangeres i båtforeninger, firma og lag som en lærerik og samlende aktivitet for medlemmer, kolleger og familier. Skolen er kjent for sin høye faglige standard, k… more »

Kongelig norsk Båtforbund (KNBF)

Kongelig Norsk Båtforbund. Med sine snart 30.000 medlemmer og lokalforeninger landet rundt er Båtforbundet den eneste organisasjon som kan ivareta hele båtfolkets interesser.  Det er en selvfølge å være medlem -- bare sammen er vi sterke nok til å bevare… more »

Skandinavisk Transport Portal

by admin on October 20th, 2010
in Organisasjoner og forum

Scandinavian Transportation Pages Forum: Alt du ikke visste at det var mulig å vite om norsk skipsfart, både nåtidens og fortidens.  Og fly, og buss og tog i tillegg. more »

Småbåtregisteret

av admin on Oktober 21st, 2010
in Organisasjoner og forum, Offentlige sider

Småbåtregisteret - økt trygghet for båteieren Småbåtregisteret samler inn, samordner og systematiserer data om fritidsbåter og inneholder i dag rundt 180 000 båter fordelt på ca. 150 000 eiere. Registeret benyttes ved identifisering av båter og båtei… more »